CEFIC

In het nieuwe, prestigieuze Belliard 40-gebouw realiseerden we in opdracht van CEFIC onze tot nu belangrijkste opdracht. Het ontwerp en de afwerking dient CEFIC’s nummer 1-rol binnen de Europese associaties te bevestigen. Een uitgesproken programma van eisen werd in overleg met de vele member-associaties uitgevoerd in een hybride design & build-model.
Van een bedrijfscultuur met veel gesloten kantoren werd overgestapt naar een meer open, doch intieme werkomgeving waarin activity based werken duidelijk wordt gepromoot. Hiertoe ontwikkelden we ondermeer een 2-persoons concentratie-bubble op maat en breakouts op elke etage. Ook was er een belangrijke rol weggelegd voor de cafetaria, die een hele dag door, met barista, als informele ontmoetingsplek dient.
Op de 13de topfloor werd een heus meeting-center gerealiseerd, inclusief boardroom voor 40 personen. De HVAC werd helemaal aangepast teneinde meetings in alle comfort te garanderen. De verplichte brandgang op elke etage werd een opportuniteit: brandwerend glas staat voor transparantie, een value hoog ingeschat door de klant.


ClientCEFICServices4200m² / project management / design & build / maatwerkYear2019Linkcefic.org

Nieuwsgierig?Kijk binnen bij klanten!