Van het eerste ontwerp naar uw nieuw kantoor: CAPTIF biedt u oplossingen voor elke stap van het proces. Met duidelijke communicatie en helder budgetbeheer. Geen verrassingen aan het einde – wel een nagelnieuw kantoor dat u in de startblokken zet voor professioneel succes.

Klaar voor actie?Contacteer ons!

Contact

Workplace study (WPS)

Een grondige analyse is het vertrekpunt voor een geslaagd kantoorproject. Geen idee hoe u daaraan begint? Niet erg: CAPTIF begeleidt u op weg naar uw eigen workplace strategy. Nog voordat we een pen op papier zetten – of onze software openen – beginnen we met vragen te stellen. Véél vragen. Hoeveel medewerkers zijn er? Hebben die allemaal een eigen werkplek nodig, of werken ze vaak thuis? Hoe werken uw teams met elkaar samen? Wie krijgt een eigen bureau en wie zit er, flexibel, in open space? Welke eisen zijn in steen gebeiteld en wat is nice to have?

Vaak blijkt dat bedrijven hun kantoor niet efficiënt benutten. En dat terwijl efficiënte ruimtes leiden tot efficiënt werk. En dat brengt u dan weer sneller bij uw zakelijke doelen.

Werkplekplanning

Uit onze interviews en analyses halen we de info die we nodig hebben om een vlekkenplan of macroplan op te stellen. Dat geeft nog geen concrete invulling aan uw kantoor, maar bakent zones af voor verschillende functionaliteiten.

Waarom we niet meteen beslissen wie waar zit? Space planning moet met veel factoren rekening houden. Niet alleen de indeling van alle ruimtes die u nodig hebt, maar ook de vereisten van het gebouw spelen mee. CAPTIF bouwt op jarenlange ervaring om u een langetermijnstrategie voor te stellen. Daarbij gebruiken we moderne oplossingen om plaats te besparen en elke vierkante meter goed te benutten. Voor vandaag, en ook over enkele jaren wanneer uw bedrijf evolueert.

Om u onze visie te tonen, gebruiken we in deze fase 2D-tekeningen en 3D-modellen.

Puntjes op de i

Na het eerste denkwerk is het tijd om de details in te kleuren. Dat concept maken we voor u zo visueel mogelijk met moodboards, 3D-schetsen en microplannen. Zo ziet u exact waar elke stoel komt te staan. Begint u alvast na te denken welke plant u op uw bureau wil? Doe gerust.

CAPTIF weet precies welke elementen van uw kantoor een motiverende, inspirerende plek maken. Met een ontwerp dat het DNA van uw bedrijf vertolkt én alle functionele elementen die u van een modern kantoor verwacht.

Aan het einde van de rit – of toch van deze etappe – ligt er een gedetailleerd uitvoeringsdossier klaar. Daarmee kan u op zoek naar een aannemer. Of u geeft ons groen licht om ook de uitvoering op ons te nemen.

Nieuw leven voor uw oude kantoor

Terwijl uw onderneming groeit, kan uw kantoor langzaamaan niet meer volgen. Ga niet meteen op zoek naar een nieuwe locatie: misschien is een herinrichting genoeg. CAPTIF analyseert uw huidige kantoor en gaat op zoek naar efficiëntere, moderne invullingen die de bestaande ruimte optimaliseren. Misschien is dit wel het moment om opnieuw te onderhandelen over uw huurcontract en zo de verbouwing (deels) te financieren.

Ziet u, met onze aanbevelingen op zak, de verbouwing helemaal zitten? Dan kan u CAPTIF ook inschakelen om het hele project te verzorgen. Zo werkt u zo goed als ongestoord verder tijdens de update van uw kantoor.

Projectmanagement

Geen zin om zelf uw aannemers te coördineren, een strakke planning op te volgen en elk klein probleem op te vangen? Dan vraagt u het toch aan ons.

Leg gerust uw voeten omhoog: CAPTIF doet al het werk. Dankzij een overzichtelijke (en strakke!) planning volgt u mee bij elke stap. U ziet waar elke euro naartoe gaat, welke aannemer er vandaag aan het werk is en wat de volgende fase is. Opvolgen, kwaliteit evalueren en uw timing garanderen? Dat doen wij. CAPTIF blijft uw aanspreekpunt tijdens het hele project.

Klaar voor actie? contacteer ons

Design & build

CAPTIF houdt wel van een all-inclusive. Een recept waarin we u, van a tot z, meenemen op een vlotte rit. Tot en met de aansluiting van de telefoon en de beamer in uw vergaderzaal.

Handig dus, zeker als u kampt met een strakke deadline. Deze manier van werken is ook nog eens kosteneffectief. De prijs die we op voorhand afspreken, is degene die u achteraf op uw factuur ziet staan. En die factuur? Dat is er maar één. CAPTIF regelt verder alles met de verschillende aannemers. U hoeft alleen nog te verhuizen, en ook daarmee kunnen we u helpen.

Verhuismanagement

Uw verhuisdatum staat met stip in CAPTIFs agenda. U mag er zeker van zijn dat uw kantoor klaar is voor u op de afgesproken datum. Maar hoe installeert u uw hele business op een nieuwe locatie … zonder tijd, geld of slaap te verliezen?

Door ook voor de coördinatie van uw verhuis een beroep te doen op CAPTIF. Wij houden in uw plaats het ruime plaatje in de gaten. We zorgen ervoor dat iedereen weet wat te doen en wanneer. En verliezen geen detail uit het oog. Zo schuift u straks uw stoel aan uw nieuwe bureau en werkt gewoon verder.

Kantoormeubilair

Bij de keuze voor uw nieuwe meubilair houdt CAPTIF rekening met functie en stijl, uw budget, duurzaamheid en natuurlijk met het design dat bij u past. We zijn pas tevreden als u dat bent, en wanneer het gekozen meubilair voldoet aan al uw eisen.

Vraagt u zich af of uw huidige meubilair nog wel bij de tijd is? CAPTIF geeft met plezier advies. In de ontwerpfase van een nieuw kantoor nemen we ook herbruikbaar meubilair mee op.

Ondersteuning & nazorg

Een compleet zorgenvrij traject? Tuurlijk, met plezier. Vertrouw gerust op onze expertise op eender welk moment in uw traject naar een nieuw kantoor.

Ook na de oplevering van uw kantoor kan u nog op ons rekenen. U ontvangt alle relevante documenten en grondplannen voor uw eigen archief. En hebt u – nu of volgend jaar – nog een vraag? Dan staat CAPTIF voor u klaar.

Klaar voor actie? contacteer ons