SIEMENS HEALTHINEERS

Siemens Healthineers nam recent z’n intrek in ultramoderne kantoren te Groot-Bijgaarden. Het design is het resultaat van een duidelijke cocreatie met het SHS Workplace Team in Duitsland.

De nieuwe kantoren werden zorgvuldig ontworpen om creativiteit en samenwerking te bevorderen. Op meer dan 1.200 m² beschikken ze over een 80-tal flexwerkplekken, geavanceerde vergaderruimtes en een inspirerende working café mét terras. Natuurlijk licht overspoelt het interieur en creëert een stimulerende sfeer die de teams in staat stelt baanbrekende oplossingen voor de gezondheidszorg te ontwikkelen.

Wij begrijpen de kracht van teamwerk. Uitgerust met geavanceerde technologie om naadloze communicatie te ondersteunen werden veelzijdige samenwerkingsruimtes gecreëerd. Of ze nu brainstormen over nieuwe ideeën of complexe projecten bespreken, de werknemers hebben toegang tot de perfecte omgeving voor productief teamwerk.


ClientSIEMENS HEALTHINEERSServices1200m² / concept / design & build / project management & coordinationYear2022Linkwww.siemens-healthineers.com

Nieuwsgierig?Kijk binnen bij klanten!