TEAL PARTNERS

Teal Partners ontwikkelt software oplossingen, van idee tot business case, van bouw tot support. Hun stijl is niet bouwen en wegwezen, dus toen ze een fantastische nieuwe kantoorlocatie vonden om hun groei te ondersteunen, zochten ze een partner die op eenzelfde manier business voert. Ze kwamen uit bij Captif.

In co-creatie werd het oude, herontwikkelde industriële pand ingericht over 2 etages. De hoogte van het pakhuis wordt maximaal uitgespeeld door een nieuwe, verhoogde centrale kern die dienst doet als vergadercomplex en die tevens de grote ruimte dynamisch opdeelt.

Op de bovenste verdieping, met aangrenzende terrassen, werd gekozen voor een polyvalent working café dat de hele dag door dienst doet, als koffiemoment tussendoor, of als plek voor die one-on-one, tot bedrijfspresentaties en natuurlijk als lunchruimte. In het gehele project creëert de mix van oude en nieuwe elementen een aangename werkomgeving voor de medewerkers van Teal Partners.


ClientTEAL PARTNERSServices900m² / concept / design & build / project management & coordinationYear2023Linkwww.tealpartners.com

Nieuwsgierig?Kijk binnen bij klanten!