Virtual Reality – of kortweg VR – wordt heel snel een belangrijke visualisatie-tool. Onze interieurarchitecten ontwerpen in 3D en met de juiste hardware en software is de stap naar VR heel klein. We maken hier dan ook graag gebruik van.

Nieuwe inzichten

Voor een klant is virtual reality de ultieme aanvulling op een statische presentatie, en biedt het mogelijk nieuwe inzichten in hun kantoorinrichting. Eens een model helemaal op punt staat kan de VR-ervaring zelfs in een bredere context worden toegepast.

Intuïtieve rondleiding

Zo werd ons door Athora gevraagd om de nieuwe kantooromgeving, waarvan de werken nog moeten starten, voor hun nieuwjaarsevent middels virtual reality aan de medewerkers voor te stellen. Een uitdaging én een kans die we niet lieten schieten. Met een VR-bril op de neus en de nodige uitleg beleefden een 100-tal medewerkers een intuïtieve rondleiding door hun nieuwe kantoor to be.

VR-event

Benieuwd hoe de Athora-medewerkers de VR-ervaring die avond beleefden? U kunt dit hier volgen in een kort filmpje.

 

 

Verhuisplannen en geïnteresseerd om de beleving naar uw eigen medewerkers te brengen? Dat kan! Wij komen graag vertellen hoe wij dit zouden aanpakken. Laat dus even iets van u horen.